Om os

OM OS

Morten Leth Jensen, født 1989

Dyrkede landevejscykling intenst fra 2002 til 2007. Holdt derefter pause, men var licensrytter i 2015-sæsonen, hvor det blev til 4 sejre i C-klassen.

Arbejdede som 13-årig som fejedreng i en cykelforretning. Har bestået grundforløbet til cykelmekanikeruddannelsen, men valgte at uddanne sig til tømrer. Men cyklerne er hans passion. Morten har aldrig kunnet lade være med at skrue på cyklerne og har de seneste tre år været fast inventar i den cykelforretning, der tidligere eksisterede, hvor Xtraordinar har resident i dag.

Morten har en kæreste, men endnu ingen børn. Han elsker stadig at køre på cykel, men har delvist sat karrieren på standby, mens han hjælper Jess Robert med at træde Xtraordinaer i gang.

Jess Robert, født 1971

I årene 2001-2015 medindehaver af og direktør for taginddækningsproducenten Perform. Fik lyst til at prøve noget andet og købte en tidligere cykelforretning og stiftede Xtraordinaer.

Windsurfer i årene 1981-99. Fra 1990-99 på konkurrenceplan med både DM titler og World Cup podieplaceringer og sejre.

Begyndte at køre mountainbike for konditionens skyld i 1995, men stoppede igen, da karrieren som surfer var slut. Hoppede på cyklen igen i 2008, da han besluttede sig for en livsstilsændring, da vægten var steget til 20 kilo for meget.
Var i 2009 medstifter af MTB7130+, der i dag har 120 medlemmer.

Jess er udpræget supermotionist. Har deltaget i adskillige løb, både lange og langvarige – maratonløb og 12 timers løb. Træner gerne 5 gange om ugen – det skal der være tid til.

Gift med Trine og far til 3, der alle er meget aktive på to hjul.

Side udviklet af Bikedesk

MÆRKER VI FORHANDLER...

Follow us at Instagram @xtraordinaer_cykling

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.